Eerste jubileum!

Eerste jubileum!

Vandaag vieren we een mijlpaal die ons hart sneller laat kloppen – ons 1-jarig bestaan!
Wat een jaar is het geweest, vol met opwinding, ontwikkeling en onvergetelijke momenten. In deze blog nemen we je mee op een reis door het afgelopen jaar, delen we ons enthousiasme en vertellen we je alles over de geweldige prijzen die je kunt winnen tijdens onze feestweek.

  • Het begin van ThreeOnine

Op 3 september, ofwel ThreeOnine, begonnen we aan onze reis om jouw wereld te vullen met heerlijke geuren en prachtige geurproducten. Het was een droom die werkelijkheid werd, een passie die we deelden en een visie om een stukje luxe en betovering toe te voegen aan het dagelijks leven. 
Toen we onze reis begonnen, wisten we dat we iets speciaals wilden creëren. Ons doel was duidelijk: we wilden geurproducten ontwikkelen die niet alleen zintuiglijk waren, maar ook een beleving op zich. 
We hebben maandenlang gewerkt aan het perfectioneren van elke geur, van de bijzonder zachte Avenbre tot de mysterieuze Mystique. We wilden geuren die niet alleen je neus, maar ook je ziel zouden beroeren.

  • Jouw enthousiasme

Maar ons verhaal zou niet compleet zijn zonder jullie, onze gewaardeerde klanten. Jullie enthousiasme en steun hebben ons aangemoedigd om verder te gaan en onze passie te blijven volgen. Elke beoordeling, elk bericht, en elk geurig moment dat je met ons hebt gedeeld, heeft ons hart verwarmd en ons aangemoedigd om te groeien en te evolueren.

  • Krijg geweldige cadeaus!

En nu, terwijl we ons eerste jaar vieren, willen we onze dankbaarheid tonen! Van 3 september t/m 10 september geven wij prachtige cadeaus weg.

– Bij besteding tot €50,- ontvang je een geursachet ter waarde van €4,-

– Bij besteding vanaf €50,- ontvang je een autoparfum ter waarde van €24,-.

– Bij besteding vanaf €75,- krijg je geurstokjes ter waarde van €37,-.

– Besteed €100,- of meer en ontvang een geurkaars ter waarde van €41,-.

– Bij bestedingen vanaf €150,- geven we een exclusieve “Stick with me” geschenkbox cadeau ter waarde van €70,-.

Maar dat is niet alles! We geven ook dagelijks de unieke “Omdat je het verdient” geschenkbox van Eve’s Experience ter waarde van €125,- weg. Het enige wat je hoeft te doen, is @ThreeOnine.nl en @Eves.Experience te volgen op Instagram en je maakt automatisch kans!

Dit jaar is een prachtige reis geweest, en wij zijn dankbaar voor elke stap die we samen met jullie hebben gezet. Jullie maken deel uit van onze ThreeOnine-familie, en wij kunnen niet wachten om nog veel meer geurige momenten met jullie te delen.

Liefs,

Het team van ThreeOnine 

Ontdek meer

Feestelijke collectie voor de feestdagen 

De feestdagen ervaren wij als een tijd van vreugde en samenzijn, maar ook van heerlijke geuren die warmte en gezelligheid …

Aangename verleiding: unieke combi deals voor Black Friday

In een wereld waar de prijzen het afgelopen jaar flink gestegen zijn, kan iedereen wel een voordeel gebruiken. Onze actie …

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Please Wait