Waar komt ThreeOnine vandaan?

Waar komt ThreeOnine vandaan?

Soms loopt je leven precies zoals je wilt en soms…helemaal niet. Dat laatste kennen we allemaal wel en ik zeker ook. Een aantal jaar geleden leek mijn leven in niets zoals ik me dat had voorgesteld. Ik was nauwelijks thuis en ging alle kanten op. Mijn leven was chaotisch, onveilig en ik kwam nergens tot rust. Sterker nog, de enige momenten waarop ik mezelf tot rust kreeg, was door te verdoven. Ik vluchtte. Van een lastige jeugd, van een omgeving die me niet voedde en uiteindelijk van mezelf. Toen ik eenmaal doorkreeg dat deze route mij de vernieling in hielp en me nooit zou brengen wat ik graag wilde, ging het roer drastisch om. Ik zocht en kreeg hulp en vond beetje bij beetje mezelf en mijn dromen terug.

Eenmaal aan de beterende hand, begon mijn creativiteit weer te stromen, samen met mijn ondernemersbloed. Ik wilde creëren, iets toevoegen aan de wereld en mijn passie delen. Die passie is de liefde voor geuren. Geur geeft mij rust, vertrouwen en een thuisgevoel dat ik lang kwijt was. Geur is geluk, geur ben ik en de plekken waarvan ik houd. Frisse regendruppels in de aarde, verleidelijke bloemen, geur van leven.

Maar hoe zet je een passie om in een bedrijf? Dat antwoord kwam op 3 september…oftewel ThreeOnine. Ik ontmoette Norbert, een gelauwerd zakenman en hij vroeg naar mijn ambities. Ik vertelde wat ik wilde, en hoe ik het voor me zag. Maar een bedrijf bouwen op die manier had ik niet eerder gedaan.
Hij gaf me advies, geloofde in mijn visie en besloot te investeren in mijn merk.
Samen zijn we gaan bouwen. Hij was scherp en slim, maar liet me vrij in het creatieve deel en vertrouwde op mijn oordeel. We overlegden, probeerden honderden geurnoten, stelden een team samen en zorgden ervoor dat die meisjesdroom van vroeger werkelijkheid werd. Hij zal zeggen dat ik het zelf gedaan heb, maar zonder dat ene openhartige gesprek op 3 september was dit merk er niet geweest.

De juiste mensen om je heen verzamelen is belangrijk, het geloof in jezelf en echt jezelf durven zijn essentieel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is het waard. Ik ben Norbert intens dankbaar voor wat ik zie als mijn tweede kans in het leven, die begon met, én op ‘three o nine’.

Liefs,
Eveline

Ontdek meer

Feestelijke collectie voor de feestdagen 

De feestdagen ervaren wij als een tijd van vreugde en samenzijn, maar ook van heerlijke geuren die warmte en gezelligheid …

Aangename verleiding: unieke combi deals voor Black Friday

In een wereld waar de prijzen het afgelopen jaar flink gestegen zijn, kan iedereen wel een voordeel gebruiken. Onze actie …

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Please Wait